Наші Збройні Сили роблять усе можливе для оборони регіону — Синєгубов

14:13  |  14.07.2022
Наші Збройні Сили роблять усе можливе для оборони регіону - Синєгубов

Фото: kharkivoda.gov.ua

Інформацію, яка з’являється в соцмережах про начебто відсутність у Харкові ППО, начальник Харківської ОВА назвав ворожим фейком. Про це він розповів в інтерв’ю «Украінформ».

За його словами, якщо відстежувати настрої таких повідомлень, можна зробити висновок, що їхнім ініціатором є російська пропаганда. Сама пропаганда не сприймалася місцевим населенням у жодному вигляді. Проте російські пропагандисти все ж таки намагаються змінювати настрої харків’ян.

«Такі намагання наразі фіксуються, розганяється “зрада”, що нібито про Харківщину забули і т.д. Однак, повірте, наші Збройні Сили роблять усе можливе для оборони регіону», — говорить Олег Синєгубов.

Також керівник області зазначив, що наразі продовжується робота щодо посилення оборони міста та області. Протиповітряна оборона в місті є, системи ППО виконують свою роботу.

«Зараз ми займаємося посиленням оборони практично 24 години на добу. Військові роблять свою справу, роблять її якісно, а мирних жителів просимо бути обережними, не розслаблятися, не ігнорувати сигналів тривоги», — підкреслює начальник ХОВА.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: