Нардеп Куницкий нарушил ПДД, спеша на выездное заседание по безопасности движения в Харькове (видео)

0:04  |  23.11.2021
Нардеп Куницкий нарушил ПДД, спеша на выездное заседание по безопасности движения в Харькове

Фото: instagram.com/zp_offline

Народный депутат Украины от партии «Слуга народа» Александр Куницкий утром 22 ноября нарушил правила дорожного движения, когда спешил на выездное заседание Верховной Рады по безопасности движения в Харькове. Об этом на своей странице в Facebook сообщил депутат Харьковского областного совета от «Европейской солидарности» Анатолий Козловский.

«Зараз управління патрульної поліції в Харківській області. Адвокат народного депутата від Слуги народу Олександра Куніцького, оскаржує постонову за ст 122 ч 1, складену на Олександра сьогодні вранці патрульною поліцією Харкова, пародоксальність ситуації, що Слуга народу приїхав в Харків на виєзне засідання комітету ВР з питань правоохоронної діяльності. Питання через які комітет зібрався в Харкові саме безпека дорожнього руху», — написал Козловский.

Через некоторое время депутат областного совета добавил, что патрульные остановили Куницкого за нарушение рядности на перекрестке улицы Сумской и переулка Мечникова.

«Олександр дуже поспішав на виїзний комітет ВРУ з правоохоронної діяльності, де розглядались питання безпеки дорожнього руху в м.Харкові, що порушив рядність на сумнозвісному перехресті Зайцевої. Зазвичай в таких випадках постонова складається інспектором на місці але пан Олександр відмовився і переніс розгляд справи до УПП, але сам не прийшов, замість нього прийшов його адвокат і теж написав клопотання про перенос справи. Кажуть, що у пана Олександра вже є 4 несплаченні штрафи», — написал Козловский.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: