Найближчими днями ворог посилить ракетні удари по місту Харкову та по районах області — Синєгубов (відео)

11:53  |  03.08.2022
Зазнаючи невдач на Луганському напрямку, окупанти відновили обстріли житлових кварталів Харкова - Залужний

Фото: president.gov.ua

В останні дні окупанти поширюють повідомлення щодо можливого повторного наступу на Харків. Українські захисники готові до будь-яких дій ворога. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

«Наші захисники надійно тримають оборону, не дають ворогу просунутися вперед, хоч той і намагається. Навіть спроби розвідки окупантів — невдалі. Загарбники постійно зазнають втрат в живій силі та техніці. Ми щодня посилюємо фортифікаційні споруди та наші оборонні можливості. При спробі піти вперед — ворога чекає лише чергове фіаско та ще більші втрати», — повідомив він.

За його словами, не маючи успіхів на фронті, окупанти не лише розповсюджують фейки, але й від безсилля продовжують терор проти мирних людей.

«Маємо інформацію, що найближчими днями ворог посилить ракетні удари по місту Харкову та по районах області. Тому прошу мешканців Харківщини не нехтувати сигналами тривоги, без крайньої потреби не знаходитися на вулиці, а під час тривоги перебувати в укриттях. Тільки з вірою в ЗСУ кожен наближає нашу перемогу!», — повідомив голова ХОВА.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: