Надзвичайний і Повноважний Посол України у Ватикані та журналісти відвідали місто Ізюм

12:57  |  10.12.2022
Надзвичайний і Повноважний Посол України у Ватикані та журналісти відвідали місто Ізюм

Фото: kharkivoda.gov.ua

Делегати з Ватикану побували у місті, в якому вже зафіксовано сотні воєнних злочинів військовослужбовців рф. Про це повідомили в ХОВА.

Заступник начальника ХОВА відзначив велике значення міжнародної спільноти, яка підтримує Україну, адже світ повинен знати правду про злочини, вчинені російськими окупантами.

Іноземні журналісти разом із Надзвичайним і Повноважним Послом України у Ватикані Андрієм Юрашем побачили руйнування, які завдали окупанти місту та ознайомились із задокументованими злочинами загарбників.

Правоохоронці показали представникам ЗМІ та Послу місця примусового утримання громадян України, де окупанти катували українців, а також  місце масового поховання.

Іноземцям показали також зруйновані житлові будинки центра міста та знищену вакуумною бомбою багатоповерхівку по вулиці Першотравневій. Там після ворожого авіаудару загинуло понад 50 цивільних мешканців.

Також журналісти відвідали Ізюмську лікарню, частину якої зруйнували окупанти та ознайомились із роботою новоствореного мобільного госпіталю.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: