НАБУ провело обшуки в Харківській ОВА: підозр нікому не вручали

18:12  |  05.04.2023
НАБУ провело обшуки в Харківській ОВА: підозр нікому не вручали

Національне антикорупційне бюро України 5 квітня провело обшуки у підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Про це повідомили в пресслужбі Харківської ОВА.

«Сьогодні Національне антикорупційне бюро України дійсно здійснює слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Зокрема, у керівництва Апарату ХОВА та в Департаменті агропромислового розвитку», — повідомили в ХОВА.

У Харківській ОВА запевнили, що всебічно співпрацюють з НАБУ, надають детективам усі запитувані документи та необхідну інформацію.

У НАБУ підтвердили, що за процесуального керівництва прокурорів САП детективи провели обшуки у Харківській військово-цивільній адміністрації. Слідчі дії санкціоновані й здійснюються відповідно до законодавства, як наголошують в НАБУ.

Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська повідомила, що обшуки провели у тому числі на її робочому місці.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що наразі ОВА не має можливості повідомляти подробиці провадження.

«Станом на зараз жодних підозр посадовим особам ХОВА вручено не було. Обласна військова адміністрація продовжує працювати в штатному режимі. У разі виявлення будь-яких порушень законодавства, будуть негайно ухвалені відповідні кадрові рішення та вжиті інші необхідні заходи», — повідомив Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: