На вулиці Римарській усувають аварію на мережах водопостачання та водовідведення

13:32  |  06.06.2023
На вулиці Римарській усувають аварію на мережах водопостачання та водовідведення

Фото: city.kharkov.ua

Ремонтно-відновлювальні бригади КП «Харківводоканал» продовжують ліквідацію аварії на вул. Римарській, що сталася в результаті влучання ворожого боєприпасу в об’єкти водопостачання та водовідведення.

Як повідомив заступник генерального директора з експлуатації каналізаційного господарства — директор комплексу «Харківводовідведення» Віктор Булгаков, внаслідок обстрілу повністю зруйновано контрольно-оглядовий колодязь, ділянку мережі водовідведення діаметром 400 мм та два бічні підключення трубопроводів до житлових будинків.

«Насамперед локалізували аварію та налагодили перекачування стоків в обхід пошкодженої мережі для того, щоб харків’яни без обмежень продовжували користуватися послугою водовідведення. Зараз тривають підготовчі роботи та визначається ділянка магістралі під заміну. Після цього відразу ж почнемо відновлювальні заходи», — зазначив Булгаков.

Своєю чергою заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» Микола Завада повідомив, що внаслідок обстрілу виведено з ладу ділянку водопровідної мережі завдовжки понад 30 м.

Протягом дня комунальники замінять ділянку трубопроводу, а до завтрашнього ранку планують відновити водопостачання. На час проведення ремонтних робіт підвезення води здійснюватиметься автоцистернами підприємства.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: