На вулиці Олімпійській буде заборонений рух транспорту

19:10  |  12.09.2024

Фото: city.kharkov.ua

Рух транспорту на вул. Олімпійській, на ділянці від пр. Петра Григоренка до будинку №31 на вул. Олімпійській, буде заборонений з 8:30 до 17:00 13 вересня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням робіт з усунення наслідків обстрілу Палацу спорту.

Об’їхати закриту ділянку можна буде вул. Каденюка, пр. Льва Ландау, пр. Петра Григоренка, пр. Героїв Харкова та ін.

Також у цей період буде припинений рух автобусів на вул. Олімпійській, на ділянці від пр. Петра Григоренка до пр. Льва Ландау. В цей час вони курсуватимуть так:

  • №112: Основ’янське озеро — вул. Силікатна — вул. Павла Тичини — вул. Деповська — вул. Південнопроектна — пр. Аерокосмічний — пр. Байрона — пр. Льва Ландау — пр. Героїв Харкова — вул. Харківських Дивізій — вул. Каденюка — бул. Богдана Хмельницького — пр. Олександрівський — пр. Індустріальний — вул. Миру — пр. Індустріальний — пр. Олександрівський (ринок ХТЗ);
  • у зворотному напрямку: пр. Олександрівський (ринок ХТЗ) — пр. Олександрівський — бул. Богдана Хмельницького — вул. Каденюка — вул. Харківських Дивізій — пр. Героїв Харкова — пр. Петра Григоренка — вул. Каденюка — пр. Льва Ландау — пр. Байрона — пр. Аерокосмічний — вул. Південнопроектна — вул. Деповська — вул. Павла Тичини — вул. Силікатна — Основ’янське озеро.
Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: