На вулиці Академіка Павлова міняють пошкоджений обстрілом водовід

17:05  |  31.10.2023
На вулиці Академіка Павлова міняють пошкоджений обстрілом водовід

Фото: city.kharkov.ua

Бригади комплексу «Харківводопостачання» перекладають 260 м зруйнованого вибухом водоводу на вул. Академіка Павлова у Салтівському районі. Як повідомив майстер районної служби зовнішніх водопровідних мереж Євген Халізєв, снаряд влучив безпосередньо у водовід ще на початку війни.

Тоді комунальники оперативно відключили водопостачання та переключили споживачів на сусідні вводи, а зараз перекладають пошкоджену ділянку мережі.

«На сьогодні замінили 200 м водоводу. Одночасно капітально оновлюємо оглядові колодязі з заміною запірної арматури та обладнання. Закінчити роботи плануємо в середині листопада з обов’язковим благоустроєм території», — зазначив Євген Халізєв.

За його словами, водопостачання буде припинене лише на короткий проміжок перепідключення трубопроводів, про що споживачам повідомлять заздалегідь.

Цього року в Салтівському районі замінили понад 1,7 км водоводів, 57 одиниць запірної арматури та 47 люків. Також фахівці встановили 47 пожежних гідрантів і впорядкували 92 водорозбірні колонки.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: