На території деокупованих населених пунктів Харківського, Ізюмського, Куп’янського районів тривають стабілізаційні заходи

18:28  |  18.01.2023
На території деокупованих населених пунктів Харківського, Ізюмського, Куп’янського районів тривають стабілізаційні заходи

Фото: hk.npu.gov.ua

Поліцейські патрулюють місцевість, беруть участь у розмінуванні, вилучають тіла загиблих, проводять опитування місцевого населення, свідків воєнних злочинів російської армії, надають соціальну допомогу громадянам тощо. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Минулого тижня співробітники Харківського районного управління поліції №3 забезпечували публічну безпеку та порядок на звільнених територіях Харківського, Ізюмського, Куп’янського районів.

У селі Кам’янка Ізюмського району поліцейські виявили 2 міни, 5 пострілів від гранатометів, 2 міни, 8 ручних гранат, 6 снарядів калібру 100 мм. В селі Сулигівка виявлено три нерозірваних боєприпаси.

Також в Ізюмському районі правоохоронці обстежили місцевість на наявність місць поховання безвісти зниклих та загиблих осіб.

Поліцейські райуправління встановили місце поховання двох осіб в с. Сулигівка, які загинули під час обстрілу та авіа нальоту в період окупації населеного пункту російськими військовими. Тіла ексгумовані, особи померлих встановлені.

Співробітники поліції продовжують нести службу на звільнених територіях Харківської області й надалі забезпечуватимуть правопорядок та надаватимуть всебічну підтримку мешканцям.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: