На співпраці з ворогом викрито ще одну мешканку Куп’янська

12:27  |  22.01.2024
На співпраці з ворогом викрито ще одну мешканку Куп’янська

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час окупації жінка працювала «виконуючою обов’язки головного спеціаліста відділу персоніфікованого обліку та автоматичного оброблення інформації управління праці та соціальної політики тимчасової цивільної адміністрації Куп’янського району». Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Вона здійснювала прийом громадян, які зверталися з метою оформлення матеріальної допомоги від окупаційної влади держави-агресора. Формувала особові справи громадян пільгових категорій, опрацьовувала службову документацію, а також займалася видачею місцевому населенню гуманітарної допомоги від окупаційної влади.

Дізнавачі Куп’янського РВП ГУНП в Харківські області за процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області заочно повідомили 44-річній жінці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: