На Слобожанському напрямку окупанти намагаються стримувати підрозділи Сил оборони України — Генштаб ЗСУ

18:21  |  23.07.2022
На Слобожанському напрямку окупанти намагаються стримувати підрозділи Сил оборони України - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Слобожанському напрямку підрозділи противника усіма наявними засобами продовжують стримувати підрозділи Сил оборони від просування вглиб тимчасово зайнятої території. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку ворог здійснював вогневе ураження зі ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Харків, Руські Тишки, Черкаські Тишки, Базаліївка, Гусарівка, Руська Лозова, Уди, Малинівка та низки інших. Завдав авіаудару неподалік Верхнього Салтова.

На Слов’янському напрямку противник обстрілював з артилерії райони Дібровного, Великої Комишувахи, Нової Дмитрівки та інших.

Біля Богородичного, силами розвідувальної групи, намагався виявити слабкі місця в обороні наших військ. Противника знешкоджено.

Повідомляється, що Сили оборони України завдають ворогу втрат на всіх напрямках де тривають бойові дії та готові до будь-яких змін оперативної обстановки.

В підрозділах російських окупаційних військ все частіше фіксуються випадки дезертирства та відкритої непокори командуванню.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: