На Салтівці продовжують відновлювати мережі водопостачання

12:36  |  04.06.2022
На Салтівці продовжують відновлювати мережі водопостачання

Фото: city.kharkov.ua

Бригади комплексу «Харківводопостачання» продовжують відновлювальні роботи на зовнішніх водоводах у Салтівському житловому масиві. Як повідомив начальник Салтівського району служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» В’ячеслав Глущенко, бригада завершила ремонт зруйнованого вибухом трубопроводу діаметром 300 мм на вул. Дружби Народів.

Там провели повний комплекс реставраційних робіт із заміною техобладнання, переклали 10 м водоводу, встановили сучасний пожежний гідрант.

«Відновлення водоводів Салтівки ведеться щоденно, планово та масштабно. Сьогодні у роботі два об’єкти. Розпочали земляні роботи для подальшого усунення позаштатної ситуації на пр. Тракторобудівників. Також готуємось до ремонту водоводу по вул. Гвардійців Широнінців. Ми пообіцяли нашим споживачам забезпечити їх водою, і цю обіцянку виконуємо», — наголосив В’ячеслав Глущенко.

Відновленням подачі води до будинків Салтівського житлового масиву також займаються бригади Київського району. Вчора вони відремонтували водовід на вул. Сучасній і упорядкували три оглядові колодязі, а сьогодні — реставрують трубопровід по вул. Металургійній.

За інформацією підприємства, вчора, 3 червня, аварійники комплексу «Харківводопостачання» усунули в місті п’ять позаштатних ситуацій на трубопроводах і упорядкували вісім оглядових колодязів. Сьогодні відновленням зовнішніх мереж займаються 16 ремонтних бригад, у роботі знаходиться 11 об’єктів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: