На Полтавському Шляху оперативно переклали ділянку водоводу

13:45  |  26.12.2022
На Полтавському Шляху оперативно переклали ділянку водоводу

Фото: city.kharkov.ua

Бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» оперативно завершили заміну 84 м технічно зношеної ділянки водоводу діаметром 800 мм на вул. Полтавський Шлях у Холодногірському районі.

Як повідомив начальник дільниці з перекладання та санації водопровідних мереж КП «Харківводоканал» Ніяз Ахмедов, водопостачання у повному обсязі відновили ввечері 23 грудня.

«Перекладання — планове, проводили його методом санації, щоб не порушувати міську інфраструктуру. Ділянку технічно зношеного та аварійного трубопроводу замінили сучасною та практичною поліетиленовою трубою, термін експлуатації якої — понад 50 років. У суботу та неділю бригади закінчили благоустрій території», — зазначив Ніяз Ахмедов.

За його словами, цей водовід забезпечує водою значну частину абонентів Холодногірського та Новобаварського районів. Водопостачання відключали лише на короткий період перепідключення мереж.

«Під час реконструкції встановили запірну арматуру, відновили оглядові колодязі. Це мінімізує аварійні ситуації та покращить якість води у будинках жителів району», — зазначив начальник дільниці.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: