На початку війни росія наказала окупантам, що прорвалися до Харкова, знешкодити телевежі

14:27  |  28.05.2022
На початку війни росія наказала окупантам, що прорвалися до Харкова, знешкодити телевежі

На початку війни групи окупантів, які прорвалися до Харкова, намагалися знищити радіо- та телевежі. Взяті у полон російські військові розповіли, що таке завдання отримали від свого керівництва. Про це розповів начальник штабу спецпідрозділу «Kraken» Костянтин Немічев, — повідомляє «Khakiv Today».

«Коли ми оголосили третю хвилю мобілізації, до нас прилетіло дві ракети від російської федерації. За день до того, коли колона прорвалася до Харкова, ми взяли в полон двох розвідників російської федерації. Вони розповідали навіщо прорвалися в невеликій кількості в місто. У них у кожній групі було завдання щодо дестабілізації саме обстановки у місті Харкові. Тобто саме у тих людей, яких ми взяли в полон, було завдання знешкодити теле- та вежі радіозв’язку», — сказав Костянтин Немічев.

Начальник штабу спецпідрозділу «Kraken» додав: взятих у полон російських розвідників утримували в хороших умовах, але росія вбила їх ракетами.

«Вони були в хороших обставинах, вони поспілкувалися з родичами, ми їх годували, надавали їжу, воду, тобто вони були в хороших обставинах. Але російськафедерація зробила такий крок, що вона вбила ракетами двох своїх розвідників», — пояснив Костянтин Немічев.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: