На Північній Салтівці встановили модульний центр екстреної медичної допомоги (відео)

21:49  |  09.11.2023
На Північній Салтівці встановили модульний центр екстреної медичної допомоги

Фото: kharkivoda.gov.ua

Модульний центр у районі Північної Салтівки в Харкові розташували замість відділення екстреної допомоги, яке зруйнували окупанти. Встановили будиночки для медиків завдяки ініціативі Уряду Польщі, сприянню МОЗ та Харківської обласної військової адміністрації. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

«Щиро дякую за вашу самовіддану роботу. Ви одними з перших виїжджаєте у найнебезпечніші місця і, ризикуючи власним життям, рятуєте і надаєте допомогу постраждалим від російського терору. Пишаюся вашою сміливістю і професіоналізмом», – звернувся до працівників екстреної меддопомоги Олег Синєгубов.

За словами директора Центру медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, це вже 7-й комплекс будиночків для бригад екстреної медичної допомоги, які встановлюють завдяки проєкту «Польська допомога» та підтримці Харківської обласної військової адміністрації.

«Модульні будиночки обладнані всім необхідним для безпечної й комфортної роботи наших бригад. Тут є місця для прийому пацієнтів, відпочинку персоналу тощо. Будинки підключені до електромережі, водопостачання й каналізації. Передбачена також система альтернативного живлення – це електрогенератор та сонячні батареї», – зазначив Віктор Забашта.

В межах робочого візиту начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов спільно з головою Харківської обласної ради Тетяною Єгоровою-Луценко передав Віктору Забашті диплом про звання Почесного громадянина Харківської області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: