На Куп’янському напрямку тривають чотири боєзіткнення — Генштаб ЗСУ

17:09  |  19.06.2024
На Куп’янському напрямку Силами оборони відбито 9 атак в районах Берестового, Новосергіївки та Стельмахівки - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. На цей час кількість бойових зіткнень зросла до 80. Українські захисники стають на заваді спробам російських окупантів прорвати нашу оборону та завдають їм втрат. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку ворог з території російської федерації продовжує завдавати авіаударів по населених пунктах України. З району Бєлгорода (рф) агресор вдарив чотирма КАБами по Вовчанську, ще двома керованими авіаційними бомбами — по селу Борщова, також, шістьма НАРами, уражено Тернову.

На Куп’янському напрямку загарбники атакують за підтримки авіації. Удару чотирма КАБами зазнала Петропавлівка, ще однією бомбою терористи вдарили по Куп’янську, шістнадцятьма некерованими авіаційними ракетами били по Синьківці. На даний час, на цьому напрямку тривають чотири боєзіткнення поблизу Новоселівки, Синьківки та Кругляківки. Стільки ж атак російських військ наші захисники відбили.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: