На Куп’янському напрямку росіяни штурмових дій не вели — Генштаб ЗСУ

19:28  |  14.04.2024
Сили борони відбили 4 атаки російських окупантів в районах Синьківки та Петропавлівки на Харківщині - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Протягом доби зафіксовано 42 бойових зіткнення. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійно-розвідувальну діяльність, здійснює обстріли населених пунктів з території рф, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону України.

Противник завдав авіаційних ударів в районі населеного пункту Хлібороб Сумської області. Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 20 населених пунктів, серед них Грем’яч Чернігівської області; Нова Гута, Волфине, Локня, Миропілля та Степок Сумської області.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог наступальних (штурмових) дій не вів. Завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Куп’янськ, Петропавлівка, Подоли Харківської області; Серебрянське лісництво Луганської області; Новосадове Донецької області. Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів, серед них Невське Луганської області та Терни, Ямполівка, Торське Донецької області.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 22 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: