На Харківському напрямку за минулу добу відбулося 8 бойових зіткнень, на Куп’янському кількість боєзіткнень за добу склала 13 — Генштаб ЗСУ

8:43  |  03.07.2024
На Харківському напрямку за минулу добу відбулося 8 бойових зіткнень, на Куп’янському кількість боєзіткнень за добу склала 13 - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За вчора агресор завдав по позиціях наших військ та населених пунктах два ракетних удари (із застосуванням двох ракет), 45 авіаційних ударів (задіяв 67 КАБів), здійснив понад три тисячі обстрілів, 81 з них — із реактивних систем залпового вогню. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Противник завдавав авіаційних ударів зокрема в районах населених пунктів Малі Проходи, Липці, Веселе, Нескучне, Тихе, Вовчанські Хутори, Стариця, Сотницький Козачок, Синьківка Харківської області.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні (штурмові) дії за підтримки авіації, загалом тут відбулося вісім бойових зіткнень в районах населених пунктів Вовчанськ і Глибоке.

На Куп’янському напрямку кількість боєзіткнень за добу склала 13. Сили оборони відбивали атаки противника в районах Синьківки Харківської області та Стельмахівки на Луганщині. Основні зусилля ворог прикладав у районі Синьківки — там відбулося близько 80 відсотків від усіх протистоянь на напрямку.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: