На Харківському напрямку за минулу добу відбулося 16 бойових зіткнень, на Куп’янському кількість атак за добу склала 10 — Генштаб ЗСУ

9:32  |  01.07.2024
На Харківському напрямку від початку доби в районі Вовчанська триває два боєзіткнення, на Куп’янському триває одне боєзіткнення - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За добу, що минула, авіація та ракетні війська й артилерія Сил оборони уразили два пункти управління, склад боєприпасів, один засіб ППО та 16 районів зосередження особового складу противника. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

За минулу добу загалом ворог завдав по позиціях наших військ та населених пунктах три ракетних удари, із застосуванням чотирьох ракет, 59 авіаційних ударів (сумарно 89 КАБ), здійснив майже 4600 обстрілів, 94 із них — з реактивних систем залпового вогню.

Авіаційних ударів противника зазнали райони населених пунктів: Стариця, Вовчанськ, Гур’їв Козачок, Липці, Токарівка Друга, Веселе, Нескучне, Дергачі, Слобожанське Харківської області.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні (штурмові) дії, загалом відбулося 16 бойових зіткнень. Бої точилися, зокрема, в районах населених пунктів Липці, Вовчанськ, Глибоке.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу склала 10. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Синьківки та Піщаного Харківської області; Стельмахівки Луганської області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: