На Харківському напрямку за минулу добу відбулося 15 бойових зіткнень, на Куп’янському кількість боєзіткнень за добу склала 8 — Генштаб ЗСУ

8:35  |  04.07.2024
На Харківському напрямку за минулу добу відбулося 15 бойових зіткнень, на Куп’янському кількість боєзіткнень за добу склала 8 - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Вчора агресор завдав по позиціях наших військ та населених пунктах шість ракетних ударів (із застосуванням шістнадцяти ракет), 60 авіаційних ударів (задіяв 96 КАБів), здійснив понад чотири тисячі обстрілів, 98 з них — із реактивних систем залпового вогню, застосував 1246 дронів-камікадзе. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Противник завдавав авіаційних ударів зокрема в районах населених пунктів Липці, Руська Лозова, Синьківка, Куп’янськ, Малі Проходи, Нескучне, Слобожанське, Борова, Степова Новоселівка, Піщане, Руська Лозова Харківської області та по місту Харків.

На Харківському напрямку противник продовжував наступальні (штурмові) дії за підтримки авіації, загалом тут відбулося 15 бойових зіткнень в районах населених пунктів Вовчанськ, Глибоке і Липці.

На Куп’янському напрямку кількість боєзіткнень за добу склала вісім. Сили оборони відбивали атаки противника в районах Синьківки Харківської області та Стельмахівки на Луганщині.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: