На Харківському напрямку за минулу добу відбулося 13 бойових зіткнень, на Куп’янському кількість бойових зіткнень склала 17 — Генштаб ЗСУ

8:59  |  02.07.2024
На Харківському напрямку за минулу добу відбулося 13 бойових зіткнень, на Куп’янському кількість бойових зіткнень склала 17 - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу агресор завдав по позиціях наших військ та населених пунктах 5 ракетних ударів (із застосуванням 7 ракет), 49 авіаційних ударів (задіяв 78 КАБів), здійснив майже 4600 обстрілів, в тому числі 146 — із використанням реактивних систем залпового вогню. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Противник завдавав авіаційних ударів зокрема в районах населених пунктів Малі Проходи, Липці, Веселе, Нескучне, Тихе, Вовчанські Хутори, Охрімівка, Лісна Стінка, Степова Новоселівка, Піщане, Куп’янськ Вузловий, Південне Харківської області та по місту Харків.

Минулої доби загальні втрати російських загарбників склали 1280 осіб. Також ворог втратив вісім танків, 16 бойових броньованих машин, 56 артилерійських системи, три РСЗВ, 21 БпЛА оперативно-тактичного рівня, дві ракети, 70 автомобілів та чотири одиниці спеціальної техніки.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні (штурмові) дії за підтримки авіації. Загалом тут відбулося 13 бойових зіткнень в районах населених пунктів Липці, Вовчанськ, Глибоке.

На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень за добу склала 17. Сили оборони відбивали атаки ворога в районах Синьківки, Степової Новоселівки, Берестового та Піщаного Харківської області; Стельмахівки Луганської області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: