На Харківському напрямку за минулу добу відбулося 11 бойових зіткнень, на Куп’янському кількість боєзіткнень за добу збільшилась до 7 — Генштаб ЗСУ

10:28  |  07.07.2024
На Харківському напрямку триває боєзіткнення в районі Глибокого - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Вчора агресор завдав по позиціях наших військ та населених пунктах два ракетних удари (із застосуванням двох ракет), 58 авіаційних ударів (задіяв 76 КАБів), здійснив близько чотирьох тисяч обстрілів, 138 з них — із реактивних систем залпового вогню, застосував 1041 дрон-камікадзе. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Також противник завдавав авіаційних ударів, зокрема, в районах населених пунктів Ізбицьке, Стариця, Вовчанськ, Липці, Вовчанські Хутори Харківської області.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні й штурмові дії за підтримки авіації, загалом тут відбулося 11 бойових зіткнень в районах населених пунктів Вовчанськ, Глибоке та Липці.

На Куп’янському напрямку кількість боєзіткнень за добу збільшилась до семи. Сили оборони відбивали атаки противника в районах Синьківки, Петропавлівки та Стельмахівки Харківської області.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: