На Харківському напрямку за минулу добру відбулося 19 бойових зіткнень, на Куп’янському кількість атак за добу склала 4 — Генштаб ЗСУ

9:07  |  05.07.2024
На Харківському напрямку за минулу добру відбулося 19 бойових зіткнень, на Куп’янському кількість атак за добу склала 4 - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах один ракетний удар із застосуванням однієї ракети, 59 авіаційних ударів (задіяв 111 КАБів), здійснив понад 4000 обстрілів, 115 з них — із реактивних систем залпового вогню. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Агресор завдавав авіаударів, зокрема, в районах населених пунктів Липці, Вовчанські Хутори, Охрімівка, Глушківка, Синькове Харківської області.

Минулої доби втрати російських загарбників склали 1110 осіб. Також ворог втратив десять танків, 11 бойових броньованих машин, 54 артилерійських систем, 57 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 54 автомобілі та п’ять одиниць спеціальної техніки.

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні (штурмові) дії. Тут відбулося 19 бойових зіткнень в районах населених пунктів Сотницький Козачок, Глибоке, Липці та Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу склала чотири. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Синьківки, Стельмахівки та Новоселівки.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: