На Харківському напрямку впродовж дня ворог тричі безрезультатно намагався атакувати поблизу Вовчанська та Глибокого, на Куп’янському Сили оборони відбили вісім атак — Генштаб ЗСУ

20:45  |  10.06.2024
На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не вів - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Ворог шукає шляхи аби вклинитися в нашу оборону та спробувати потіснити українські підрозділи із зайнятих рубежів. Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 66. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

У другій половині дня окупанти продовжили тероризувати Харківщину авіаударами зі своєї території. Зокрема, з району Бєлгорода (рф) агресор завдав двох ударів дванадцятьма НАРами по Терновому. Впродовж дня ворог тричі безрезультатно намагався атакувати поблизу Вовчанська та Глибокого.

На Куп’янському напрямку Сили оборони відбили вісім атак противника. Два боєзіткнення ще тривають. В районі Степової Новоселівки російська авіація завдала два удари шістьма КАБами.

Станом на цей час, за попередніми даними, втрати окупантів на цьому напрямку склали: 62 особи вбитими та пораненими, знищено три танки, одна бойова броньована машина та одиниця автомобільної техніки.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: