На Харківському напрямку ворог завдав сьогодні 14 авіаударів: скинув 28 КАБів — Генштаб ЗСУ

17:35  |  11.07.2024
На Харківському напрямку ворог завдав сьогодні 14 авіаударів: скинув 28 КАБів - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Окупанти не припиняють атакувати вздовж майже всієї лінії фронту. На цей час загальна кількість ворожих наступальних та штурмових дій вже зросла до 62. Найбільше боєзіткнень фіксується на Покровському напрямку. Водночас тут, а також на Харківському напрямку, окупанти активно завдають авіаударів. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку російські загарбники здійснили три безрезультатні штурмові дії у районах Вовчанська та Глибокого. Окрім того, ворог завдав сьогодні уже 14 авіаударів — скинув 28 КАБів. Постраждали райони восьми різних населених пунктів. Серед них Вовчанськ, Липці та Стариця.

Окупанти не полишають спроб тиснути на оборону українських захисників на Куп’янському напрямку. Безрезультатно намагаються покращити своє тактичне положення в районах Синьківки та Берестового. Наростили кількість штурмових дій до чотирьох. Половину з них підрозділи Сил оборони успішно відбили, два штурми, біля Берестового, ще тривають. Ворог бомбардував п’ятьма КАБами райони Куп’янська і Глушківки.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: