На Харківському напрямку ворог веде оборонні бої з метою утримання контролю над автошляхом Бєлгород – Куп’янськ — Генштаб ЗСУ

18:32  |  06.06.2022
На Харківському напрямку ворог веде оборонні бої з метою утримання контролю над автошляхом Бєлгород – Куп’янськ - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Слобожанському напрямку противник продовжує ведення бойових дій в прикордонних районах на північ від міста Харкова. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Ремонтно-відновлювальні підрозділи ворога ведуть роботи з відновлення зруйнованого залізничного мосту через річку Оскіл в районі залізничної станції Куп’янськ-Вузловий.

На Харківському напрямку ворог веде оборонні бої з метою стримування просування підрозділів Сил оборони до Державного кордону та утримання контролю над автошляхом Бєлгород – Куп’янськ.

В районах населених пунктів Шестакове, Перемога та Байрак провів дистанційне мінування ділянок місцевості.

На Слов’янському напрямку веде підготовку до відновлення штурмових дій з метою покращення тактичного положення. Для поповнення втрат, яке зазнало угруповання військ, здійснює підготовку особового складу на території російської федерації.

Наші підрозділи успішно відбили штурм на напрямку населеного пункту Довгеньке. Завдали російським окупантам втрат. Ворог відійшов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: