На Харківському напрямку ворог намагається утримати займані рубежі та не допустити просування підрозділів Сил оборони — Генштаб ЗСУ

18:23  |  04.06.2022
На Харківському напрямку ворог намагається утримати займані рубежі та не допустити просування підрозділів Сил оборони - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Слобожанському напрямку противник продовжує зосереджувати резерви для спроб продовження наступальних дій в напрямках населених пунктів Ізюм, Барвінкове та Словʼянськ. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку ворог намагається утримати займані рубежі та не допустити просування підрозділів Сил оборони. Триває систематичний вогневий вплив на позиції наших військ.

Повідомляється, що українські захисники завдають втрат російським окупантам на всіх напрямках де тривають активні бойові дії.

Російські окупанти, щоб хоч якось виправдати руйнування цивільних об’єктів на території України, продовжують інформаційні вкиди про розташування військових підрозділів в школах, лікарнях та церквах.

«Закликаємо довіряти інформації тільки з перевірених джерел та не розповсюджувати російські фейки й дезінформацію», — повідомили в Генеральному штабі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: