На Харківському напрямку відбулося шість атак окупантів в районі Вовчанська, на Куп’янському триває атака наших позицій в районі Стельмахівки — Генштаб ЗСУ

10:33  |  29.06.2024
На Харківському напрямку відбулося шість атак окупантів в районі Вовчанська, на Куп’янському триває атака наших позицій в районі Стельмахівки - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Сьогодні, станом на цей час, відбулося 37 бойових зіткнень. Загарбники здійснили 12 авіаударів 35 КАБами та 25 ударів дронами-камікадзе, 630 обстрілів позицій наших військ та населених пунктів. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку зараз відбулося шість атак окупантів в районі Вовчанська. Дві — відбито, боєзіткнення у чотирьох локаціях продовжуються. Ситуація контрольована.

Минулої доби на напрямку загарбники втратили 129 осіб живої сили, 40 з них – безповоротно. Знищено три бойові броньовані машини, вісім автомобілів та три одиниці спецтехніки. Пошкоджено, зокрема, один танк, три ББМ, три артилерійські системи та два автомобілі. Уражено 35 бліндажів ворога та знищено один склад з боєприпасами.

На Куп’янському напрямку триває атака наших позицій в районі Стельмахівки. Ситуація контрольована.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: