На Харківському напрямку відбито сім ворожих штурмів, на Куп’янському росіяни тричі штурмували позиції Сил оборони — Генштаб ЗСУ

17:14  |  26.07.2024
На Харківському напрямку минулої доби відбулося вісім бойових зіткнень, на Куп’янському росіяни 10 разів атакували позиції наших підрозділів - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Від початку доби ворог активний майже по всій лінії бойового зіткнення. Концентрує зусилля наступальних дій на Курахівському і Покровському напрямках. Загалом, на даний час відбулося 78 бойових зіткнень. Українські захисники стримують натиск та завдають ворогу значних втрат. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Систематичних бомбардувань ворожої авіації зазнає Харківщина. Сьогодні, з російської території, окупанти загалом скинули 11 КАБів. Удари прийшлись у райони населених пунктів Тихе, Глибоке, Вовчанськ, Липці, Вовчанські Хутори.

Водночас відбито сім ворожих штурмів поблизу Слобожанського, Глибокого та Вовчанська на Харківському напрямку.

На Куп’янському напрямку противник тричі штурмував наші позиції у районах Стельмахівки, Табаївки та Піщаного. Біля двох останніх населених пунктів бої продовжуються. Окупанти бомбардували Куп’янськ-Вузловий і били НАРами неподалік Синьківки.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: