На Харківському напрямку відбито дві атаки, на Куп’янському ворог протягом дня безрезультатно намагався просунутися до наших позицій — Генштаб ЗСУ

18:32  |  20.07.2024
На Харківському напрямку окупанти 13 разів атакували оборонні рубежі українських підрозділів, на Куп’янському ворог здійснив 11 штурмових дій - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Від початку доби на фронті відбулося 85 бойових зіткнень. Наші захисники зупиняють ворога, тримають рубежі та руйнують плани росіян. Разом з тим, окупанти й далі активно діють на Покровському напрямку. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Російський агресор зі своєї території продовжує бити керованими авіаційними бомбами по Харківщині. З боку Бєлгорода (рф) ворог завдав авіаударів біля Липців, Козачої Лопані та Борщової. На Харківському напрямку відбито дві атаки неподалік Глибокого, а у районі Вовчанська триває бій.

На Куп’янському напрямку ворог протягом дня безрезультатно намагався просунутися до наших позицій в районах Глушківки та Петропавлівки. Три атаки противника ще тривають неподалік Стельмахівки, Макіївки й Піщаного. Біля останнього, а також по району Колісниківки, окупанти скидали авіабомби, у сумі — чотири КАБи.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: