На Харківському напрямку від початку доби вже відбулося дві невдалі спроби росіян атакувати район села Липці — Генштаб ЗСУ

11:33  |  22.05.2024
На Харківському напрямку від початку доби вже відбулося дві невдалі спроби росіян атакувати район села Липці - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Вже сьогодні відбулося 46 бойових зіткнень. Окупанти здійснили три авіаудари із застосуванням п’яти КАБів, 583 обстріли позицій наших військ. Також російські терористи залучили для ударів 58 дронів-камікадзе. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку від початку доби вже відбулося дві невдалі спроби загарбників атакувати район села Липці. Втрат позицій не допущено.

За уточненими даними, за минулу добу ворог втратив на Харківському напрямку понад 220 осіб, а також 32 одиниці озброєння та військової техніки, із них знищено танк, броньовану машину, чотири гармати й міномети, дев’ять БпЛА та шість одиниць автомобільної техніки противника.

На Куп’янському напрямку зараз триває п’ять боєзіткнень в районах населених пунктів Синьківка, Берестове, Невське та Макіївка. Ситуація контрольована. Ворог зазнає втрат. Так, зокрема, неподалік Берестового знищено бойову машину піхоти та три бронетранспортери окупантів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: