На Харківському напрямку від початку доби росіяни 3 рази намагалися потіснити наших воїнів з позицій, на Куп’янському тривають п’ять боєзіткнень — Генштаб ЗСУ

11:03  |  15.06.2024
На Харківському напрямку від початку доби росіяни 3 рази намагалися потіснити наших воїнів з позицій, на Куп’янському тривають п’ять боєзіткнень - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Вже сьогодні відбулося 31 бойове зіткнення. Окупанти здійснили 12 авіаударів із застосуванням 19 КАБів, 547 обстрілів позицій наших військ. Також російські терористи задіяли для ударів 18 дронів-камікадзе. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку від початку доби російські терористи три рази намагалися потіснити наших воїнів з позицій. Біля Тихого атаку відбито. Триває бій у двох локаціях в районі Вовчанська.

За уточненими даними, за вчора на цьому напрямку ворог втратив понад 112 осіб вбитими та пораненими. Також знищено бойову броньовану машину, десять автомобілів, три одиниці спеціальної техніки та три склади з боєприпасами. Пошкоджено танк, дві артсистеми, п’ять автомобілів і одиницю спецтехніки.

На Куп’янському напрямку зараз тривають п’ять боєзіткнень. В районах населених пунктів Петропавлівка, Андріївка, Греківка та Невське окупанти намагаються вибити наші підрозділи з позицій. Ситуація контрольована.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: