На Харківському напрямку від початку доби окупанти штурмових дій не вели, на Куп’янському від початку доби вже відбулося 7 боєзіткнень — Генштаб ЗСУ

12:57  |  28.05.2024
Російські окупанти завдали авіаційного удару в районі Кислівки на Харківщині — Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські воїни рішуче тримають позиції, подекуди вживають активних заходів вогневого впливу та нищать загарбників. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку від початку доби окупанти штурмових дій не вели. Підрозділи наших військ укріплюють оборону та тримають російських загарбників під вогневим контролем.

За уточненими даними, за минулу добу на цьому напрямку ворог втратив понад 250 осіб, з них 54 безповоротними. Також знищено танк окупантів, дві артилерійські системи, п’ять автомобілів та п’ять одиниць спеціальної техніки. Крім того, пошкоджено дві бойові броньовані машини, 10 артилерійських систем, шість автомобілів та одиницю спеціальної техніки.

На Куп’янському напрямку від початку доби вже відбулося сім боєзіткнень. В районах населених пунктів Петропавлівка, Дружелюбівка та Невське шість атак відбито без успіхів для противника. Ще одне бойове зіткнення в районі Невського триває.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: