На Харківському напрямку тривають дві атаки окупантів у районі Вовчанська, на Куп’янському від початку доби відбуваються чотири бойові зіткнення — Генштаб ЗСУ

10:50  |  18.06.2024
На Харківському напрямку тривають дві атаки окупантів у районі Вовчанська, на Куп’янському від початку доби відбуваються чотири бойові зіткнення - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Від початку цієї доби по всій лінії фронту вже відбулися 33 бойові зіткнення. Російський агресор завдав два авіаційні удари із застосуванням чотирьох керованих авіабомб, задіяв 20 дронів-камікадзе, вчинив близько 600 обстрілів позицій наших військ та населених пунктів. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку зараз тривають дві атаки окупантів у районі Вовчанська. Ситуація контрольована.

За вчорашню добу на Харківському напрямку загарбники втратили 168 осіб живої сили, із них 55 – безповоротно. Знищено один російський танк, одну бойову броньовану машину та два авто. Пошкоджено ще один танк, артилерійську систему та автомобіль. Уражено 16 укриттів особового складу ворога та один склад із боєприпасами.

На Куп’янському напрямку від початку доби відбуваються чотири бойові зіткнення, зокрема поблизу Степової Новоселівки, Піщаного та Берестового. Ситуація під контролем наших захисників.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: