На Харківському напрямку триває атака окупантів в районі Вовчанська, на Куп’янському наші воїни відбивають дві атаки росіян — Генштаб ЗСУ

11:10  |  14.06.2024
На Харківському напрямку триває атака окупантів в районі Вовчанська, на Куп’янському наші воїни відбивають дві атаки росіян - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Від початку цієї доби по всій лінії фронту вже відбулося 41 бойове зіткнення. Загарбники здійснили шість авіаційних ударів десятьма керованими авіабомбами, залучив 33 дрони-камікадзе і здійснили понад 580 обстрілів позицій наших військ та населених пунктів. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку зараз триває атака окупантів в районі Вовчанська. Ситуація контрольована. Минулої доби на напрямку загарбники втратили 72 особи живої сили, 30 з них – безповоротно. Знищено три бойові броньовані машини, дві артсистеми, дев’ять автомобілів та п’ять одиниць спецтехніки. Пошкоджено три артилерійські системи та п’ять автомобілів. Уражено 26 бліндажів ворога та два склади з боєприпасами.

На Куп’янському напрямку наші воїни відбивають дві атаки російських загарбників в районах Петропавлівки та Піщаного. Ситуація під контролем.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: