На Харківському напрямку триває атака окупантів в напрямку Вовчанська, на Куп’янському наші воїни відбивають дві атаки росіян — Генштаб ЗСУ

10:35  |  11.06.2024
Українські воїни відбили понад 10 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка на Харківщині - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Від початку цієї доби по всій лінії фронту вже відбулося 37 бойових зіткнень. Загарбники здійснили два ракетні удари двома ракетами, чотири авіаційних удари десятьма керованими авіабомбами, залучили 40 дронів-камікадзе і здійснили близько 500 обстрілів позицій наших військ та населених пунктів. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку зараз триває атака окупантів в напрямку Вовчанська. Ситуація контрольована. Минулої доби на напрямку загарбники втратили 79 осіб живої сили, 26 з них – безповоротно. Знищено танк, три бойові броньовані машини, дев’ять автомобілів та шість одиниць спецтехніки. Пошкоджено два танки, одну ББМ та три артсистеми. Уражено 22 укриття особового складу ворога та один склад з боєприпасами.

На Куп’янському напрямку наші воїни відбивають дві атаки російських загарбників в районі Берестового. Ситуація під контролем наших захисників.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: