На Харківському напрямку росіяни тричі атакували в районі Вовчанська, на Куп’янському триває боєзіткнення поблизу Синьківки — Генштаб ЗСУ

13:47  |  26.06.2024
На Харківському напрямку росіяни тричі атакували в районі Вовчанська, на Куп’янському триває боєзіткнення поблизу Синьківки - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

З початку доби російські загарбники найбільшу активність проявляють на Покровському і Лиманському напрямках. Загальна кількість бойових зіткнень на лінії фронту збільшилась до 50. Підрозділи Сил оборони жорстко відповідають на штурмові й наступальні дії загарбників, знищують піхоту та техніку. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

За сьогодні противник тричі атакував на Харківському напрямку, у районі Вовчанська. Всі ворожі штурми підрозділи Сил оборони відбили. Авіація окупантів, з боку Бєлгорода (рф) завдала ударів одинадцятьма КАБами по позиціях наших військ біля Липців.

На Куп’янському напрямку триває боєзіткнення поблизу Синьківки. Ще дві атаки російських військ наші захисники відбили неподалік Стельмахівки та Берестового. Авіація російських окупаційних військ завдала ударів дванадцятьма керованими авіабомбами по районах Табаївки й Борової.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: