На Харківському напрямку росіяни проводили 8 штурмових дій, на Куп’янському ворог 10 разів намагався просунутись уперед — Генштаб ЗСУ

14:04  |  26.05.2024
На Харківському напрямку ворог здійснив 10 атак в районах населених пунктів Лук’янці, Глибоке, Вовчанськ, Бугруватка - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

З початку доби найбільше ворог атакував на Покровському напрямку. Також підвищена активність противника спостерігається на Харківщині. Наші воїни жорстко відповідають на штурмові й наступальні дії загарбників, знищують піхоту та техніку. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На даний час з початку доби загальна кількість бойових зіткнень — 57.

На Харківському напрямку російські окупанти проводили вісім штурмових і наступальних дій. Шість разів були відкинуті назад поблизу населених пунктів Тернова і Липці. Українські воїни продовжують відбивати по одній атаці противника в районах Вовчанська та Липців. По цих же населених пунктах, а також по районах Нескучного, Зеленого і Глибокого, ворог завдав у сумі вісім авіаударів – скинув майже два десятки керованих авіабомб.

На Куп’янському напрямку сьогодні ворог 10 разів намагався просунутись уперед неподалік Синьківки, Новоєгорівки й Невського. Сім атак відбито, бойові дії тривають. Ситуація контрольована.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: