На Харківському напрямку росіяни не полишають спроб атакувати біля Вовчанська, на Куп’янському окупанти 8 разів штурмували оборонні рубежі — Генштаб ЗСУ

16:51  |  25.06.2024
Росіяни атакували позиції Сил оборони в районах населених пунктів Кислівка, Берестове та Дружелюбівка на Харківщині - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Від початку доби ворог продовжує нарощувати темпи наступальних дій. Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 110. Українські захисники стримують натиск російських окупаційних військ та завдають ворогу значних втрат. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку агресор не полишає спроб атакувати біля Вовчанська. Наразі, там триває два боєзіткнення, стільки ж штурмів підрозділи Сил оборони відбили. Разом з тим, ворожа авіація завдала два удари шістьма НАРами по Ветеринарному.

Від початку доби на Куп’янському напрямку війська противника вісім разів штурмували оборонні рубежі українських захисників в районах Степової Новоселівки, Стельмахівки та Синьківки. Українські захисники стійко тримають оборону. Чотири спроби окупантів просунутися вперед відбито. Тривають бої. Населений пункт Табаївка зазнав авіаційного удару десятьма НАРАми.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: