На Харківському напрямку росіяни не полишають намірів потіснити із займаних позицій українських захисників в районі Вовчанська, Тихого та Глибокого — Генштаб ЗСУ

19:49  |  25.06.2024
На Харківському напрямку росіяни не полишають намірів потіснити із займаних позицій українських захисників в районі Вовчанська, Тихого та Глибокого - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Впродовж дня ворог намагається шукати шляхи аби вклинитися в нашу оборону та спробувати вибити українські підрозділи із зайнятих рубежів. Кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту зросла до 121. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку російські загарбники не полишають намірів потіснити із займаних позицій українських захисників в районі Вовчанська, Тихого та Глибокого. На цей час підрозділи Сил оборони відбили п’ять штурмових дій противника, ще одне боєзіткнення – триває.

На Куп’янському напрямку українські оборонці від початку доби відбивали 10 атак окупантів біля Степової Новоселівки, Стельмахівки, Синьківки та Андріївки. На даний час одне боєзіткнення ще продовжується.

Попередні втрати агресора на даному напрямку склали 89 окупантів вбитими та пораненими. Знищено один танк, бойову броньовану машину та автомобіль.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: