На Харківському напрямку росіяни 8 разів штурмували позиції Сил оборони, на Куп’янському ворог атакував 7 разів — Генштаб ЗСУ

17:19  |  16.08.2024
На Харківському напрямку триває одне боєзіткнення, на Куп’янському росіяни чотири рази намагалися штурмувати позиції Сил оборони - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Сили оборони продовжують рішуче протидіяти спробам противника просунутися в глибину території України. Російські окупанти й далі намагаються використати перевагу в живій силі та авіаційну підтримку. На цей час кількість бойових зіткнень зросла до 75. Найактивніше ворог зараз діє на Покровському напрямку — там провів майже третину від усіх атак. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку російські терористи вісім разів штурмували позиції наших підрозділів в районах Вовчанська і Липців. У Вовчанську ще триває бій.

Сім разів ворог атакував наші позиції на Куп’янському напрямку. Поблизу Глушківки, Кругляківки та Андріївки атаки відбиті Силами оборони. Атака у бік Лозової ще триває. Йде бій. Окупанти завдали двох авіаударів КАБами по Куп’янську-Вузловому.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: