На Харківському напрямку росіяни 8 разів намагались здійснити штурм оборонних рубежів Сил оборони, на Куп’янському окупанти 4 рази йшов на позиції наших підрозділів — Генштаб ЗСУ

17:20  |  12.07.2024
На Харківському напрямку росіяни 8 разів намагались здійснити штурм оборонних рубежів Сил оборони, на Куп’янському окупанти 4 рази йшов на позиції наших підрозділів - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Ситуація в районах ведення бойових дій та на лінії бойового зіткнення є напруженою та складною, проте Сили оборони України роблять все можливе для недопущення здійснення планів ворога та знищення його особового складу і техніки. Загалом від початку доби відбулося 94 бойових зіткнення. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Під постійним вогнем ворожої авіації перебуває Харківщина. Сьогодні, зі сторони росії терористи завдали шість ударів, зокрема, скинули 12 КАБів. Цілили у райони населених пунктів Стариця, Липці, Малі Проходи, Вовчанськ.

Крім цього, на Харківському напрямку російські окупанти вісім разів намагались здійснити штурм оборонних рубежів українського війська в районі Глибокого, Вовчанська та Стариці. Наразі триває бойове зіткнення поблизу Стариці. Ситуація залишається під контролем наших військ.

На Куп’янському напрямку противник чотири рази активно йшов на позиції наших підрозділів у районі Степової Новоселівки, Піщаного, Берестового та Новоселівки, застосував КАБи по Куп’янську. Два боєзіткнення досі тривають. Українські воїни продовжують стійко тримати оборону.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: