На Харківському напрямку росіяни 8 разів намагались здійснити штурм оборонних рубежів, на Куп’янському окупанти 5 разів йшли на позиції Сил оборони — Генштаб ЗСУ

17:30  |  18.07.2024
На Харківському напрямку росіяни 8 разів намагались здійснити штурм оборонних рубежів, на Куп’янському окупанти 5 разів йшли на позиції Сил оборони - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Ситуація на фронті характеризується активністю ворога на всіх напрямках, ворог застосовує усі наявні сили та засоби для досягнення своїх цілей, найактивніше окупант діє на Покровському та Курахівському напрямках, де відбулась понад третина від усіх бойових зіткнень, проте, на заваді російської навали стоять наші незламні захисники, які у надзвичайно складних умовах, своїми професійними діями завдають ворогу непоправних втрат, знищують його на землі, воді й у повітрі. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Загалом від початку доби відбулося 73 бойових зіткнення.

Під постійним вогнем ворожої авіації перебуває Харківщина. Сьогодні терористи скинули вже 11 КАБів. Цілили у райони населених пунктів Вовчанські Хутори, Стариця, Липці, Веселе.

Крім цього, на Харківському напрямку російські окупанти вісім разів намагались здійснити штурм оборонних рубежів українського війська в районі Глибокого та Вовчанська. Наразі триває три бойових зіткнення. Ситуація залишається під контролем наших військ.

На Куп’янському напрямку противник, за підтримки авіації, п’ять разів активно йшов на позиції наших підрозділів у районі Синьківки, Стельмахівки та Берестового, три боєзіткнення досі тривають. Українські воїни продовжують стійко тримати оборону.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: