На Харківському напрямку росіяни 10 разів намагалися атакувати, на Куп’янському окупанти 2 рази йшли на позиції Сил оборони — Генштаб ЗСУ

17:48  |  15.07.2024
На Харківському напрямку кількість бойових зіткнень зросла до чотирьох, на Куп’янському ворог провів загалом шість штурмових дій - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Ситуація в районах ведення бойових дій та на лінії бойового зіткнення є напруженою, проте, Сили оборони України роблять все можливе і для недопущення здійснення планів ворога, і для знищення його особового складу і техніки. Загалом від початку доби відбулося 69 бойових зіткнень. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Під постійним вогнем ворожої авіації перебуває Харківщина. Сьогодні терористи скинули 17 КАБів. Цілили у райони населених пунктів Глибоке, Липці, Веселе, Ветеринарне, Вовчанськ.

Крім цього, на Харківському напрямку російські окупанти десять разів намагались здійснити штурм оборонних рубежів українського війська в районах Глибокого та Вовчанська. Наразі триває шість бойових зіткнень поблизу Вовчанська. Ситуація під контролем наших військ.

На Куп’янському напрямку противник два рази активно йшов на позиції наших підрозділів у районі Стельмахівки, боєзіткнення досі тривають. Українські воїни продовжують стійко тримати оборону.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: