На Харківському напрямку російські окупанти 10 разів здійснили штурм оборонних рубежів, на Куп’янському росіяни чотири рази штурмували позиції Сил оборони — Генштаб ЗСУ

17:16  |  04.07.2024
На Харківському напрямку російські окупанти 10 разів здійснили штурм оборонних рубежів, на Куп’янському росіяни чотири рази штурмували позиції Сил оборони - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Ситуація на лінії бойового зіткнення залишається напруженою, але контрольованою. Сили оборони України спрямовують зусилля на зрив наступальних планів російського агресора та знищують його особовий склад і техніку. Загалом, від початку доби відбулося 80 бойових зіткнень. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Під постійним бомбардуванням ворожої авіації перебуває Харківщина. Сьогодні, зі сторони Бєлгорода (рф) та Шебекіного (рф) терористи завдали трьох ударів, зокрема, скинули чотири КАБи. Цілили у райони населених пунктів Липці, Вовчанські Хутори та Охримівка.

Крім цього, на Харківському напрямку російські окупанти 10 разів здійснили штурм оборонних рубежів в районі Глибокого, Вовчанська та Липців. Наразі тривають три бойових зіткнення. Ситуація залишається під контролем наших військ.

На Куп’янському напрямку противник чотири рази штурмував позиції наших підрозділів у районі Синьківки, Стельмахівки та Новоселівки. Два боєзіткнення досі тривають. Українські воїни продовжують стійко тримати оборону.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: