На Харківському напрямку противник продовжує штурмувати в районі Вовчанська, на Куп’янському від початку доби відбуваються два боєзіткнення — Генштаб ЗСУ

11:40  |  28.06.2024
На Харківському напрямку противник продовжує штурмувати в районі Вовчанська, на Куп’янському від початку доби відбуваються два боєзіткнення - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Від початку цієї доби вже відбулося 59 бойових зіткнень. Загарбники здійснили 16 авіаційних ударів із застосуванням 33 КАБів, понад 565 разів обстріляли позиції наших військ та населені пункти. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку противник продовжує штурмувати в районі Вовчанська. Три атаки українські воїни відбили, ще одна — триває. Втрат позицій не допущено.

За уточненою інформацією, втрати російських військ за минулу добу на цьому напрямку склали: 119 осіб вбитими та пораненими, знищено чотири артилерійські системи та 13 автомобілів.

На Куп’янському напрямку від початку доби відбуваються два боєзіткнення поблизу Степової Новоселівки та Стельмахівки. Ситуація контрольована.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: