На Харківському напрямку окупанти проводили 7 штурмових дій, на Куп’янському відбувалося вже 17 бойових зіткнень — Генштаб ЗСУ

14:01  |  24.05.2024
Росіяни вели безрезультатні наступальні дії в районі Синьківка на Харківщині — Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

З початку доби найбільша активність противника спостерігається на Куп’янському та Покровському напрямках. Наші воїни жорстко відповідають на штурмові дії загарбників, знищують ворога, на окремих ділянках, зокрема на Придніпровському напрямку на лівобережжі Дніпра, покращують своє тактичне положення. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На даний час загальна кількість бойових зіткнень перевищила 50.

На Харківському напрямку російські окупанти проводили сім штурмових дій. Були відкинуті назад поблизу населених пунктів Глибоке й Липці. Українські воїни дають відсіч та продовжують відбивати чотири атаки противника в районі Вовчанська. По цьому населеному пункту авіація противника двічі скидала по дві керовані авіабомби. Ще одним КАБом російські терористи уразили Старицю.

На Куп’янському напрямку сьогодні найгарячіше. Ворожі штурми відбито неподалік від Петропавлівки, Стельмахівки, Іванівки, Коломийчихи, Дружелюбівки, Нововодяного, Ковалівки, Новоєгорівки й Невського. Загалом тут відбувалося вже 17 бойових зіткнень. Ситуація контрольована.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: