На Харківському напрямку окупанти намагаються утримати зайняті рубежі — Генштаб ЗСУ

9:52  |  17.07.2022
На Харківському напрямку окупанти намагаються утримати зайняті рубежі - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Харківському напрямку противник намагається утримати зайняті рубежі. Обстрілював райони населених пунктів Петрівка, Рідне, Соснівка, Слатине, Пришиб, Руські Тишки, Питомник, Верхній Салтів та інших. Вів повітряну розвідку БпЛА “Орлан-10”. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Слов’янському напрямку зі ствольної та реактивної артилерії ворог обстріляв цивільну та військову інфраструктуру поблизу Закітного, Григорівки, Тетянівки, Званівки, Міньківки, Райгородка та інших. Вів штурмові дії в районі населеного пункту Івано-Дар’ївка, успіху не мав.

Намагався просунутись в напрямку Верхньокам’янки. Отримав рішучу відсіч, зазнав втрат та відійшов. Вів повітряну розвідку БпЛА оперативно-тактичного рівня неподалік Званівки, Федорівки та Серебрянки.

Повідомляється, що у зв’язку зі значними втратами особовий склад більшості підрозділів окупаційних військ має дуже низький рівень морально-психологічного стану і шукає можливість уникнути подальшої участі у бойових діях. Особливо це розповсюджено серед окупантів, які мали безпосередній вогневий контакт з українськими воїнами.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. нахераотопиздеть 11:47 | 17.07.22

    тогда почему мы не можем их выбить за границу? Времени нет?
    Между тем сегодня всплеск сообщений о том что Хло отдал приказ о захвате Харькова и области

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: