На Харківському напрямку окупанти двічі намагалися здійснити штурм оборонних рубежів, на Куп’янському росіяни шість разів активно йшли на позиції Сил оборони — Генштаб ЗСУ

16:38  |  27.09.2024
На Харківському напрямку окупанти двічі намагалися здійснити штурм оборонних рубежів, на Куп’янському росіяни шість разів активно йшли на позиції Сил оборони - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Ситуація на фронті залишається складною та напруженою. Ворог, попри значні втрати, які завдають йому наші захисники, продовжує спроби прорвати оборону українських військ. Сьогодні найгарячіше на Курахівському та Покровському напрямках. Загалом від початку доби відбулося понад 70 бойових зіткнень. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

Сьогодні на Харківському напрямку російські окупанти двічі намагалися здійснити штурм оборонних рубежів українського війська у районі Вовчанська, наші війська відбили атаки росіян.

На Куп’янському напрямку противник шість разів активно йшов на позиції наших підрозділів у районі Синьківки, Новоселівки, Глушківки, Кругляківки та Лозової. Українські воїни стійко тримають оборону, чотири боєзіткнення ще триває. Ситуація контрольована.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: