На Харківському напрямку окупанти без успіху намагалися вести розвідку боєм неподалік Ртищівки — Генштаб ЗСУ

18:48  |  20.06.2022
На Харківському напрямку окупанти без успіху намагалися вести розвідку боєм неподалік Ртищівки - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Харківському напрямку ворог, з метою виявлення слабких місць в обороні наших військ, без успіху намагався вести розвідку боєм неподалік Ртищівки. Крім того, зафіксовано обстріли цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Уди, Українка, Коробочкіне, Михайлівка та Петрівка. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Слов’янському напрямку основні зусилля противник зосереджує на утриманні займаних позицій. Здійснював артилерійські обстріли в районах населених пунктів Дібрівне, Грушуваха, Велика Комишуваха, Краснопілля та Долина. В районі населеного пункту Богородичне наші захисники успішно відбили ворожий штурм.

Повідомляється, що у зв’язку зі значними втратами особовий склад окремих підрозділів окупаційних військ має дуже низький рівень морально-психологічного стану і шукає можливість уникнути подальшої участі у бойових діях.

Так, за наявною інформацією, особливо це розповсюджено серед особового складу 1 армійського корпусу російських окупаційних військ. У підрозділах, що виведені на відновлення боєздатності з районів Херсону, Миколаєва та Попасної.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: